Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[04-08-2021]

Як вибрати СТО: 5 корисних правил



Як вибрати СТО: 5 корисних правил

Навіть найнадійніший автомобіль потребує періодичного технічного обслуговування і ремонту. Певні процедури можна виконати самостійно, але все-таки періодично доведеться відвідувати СТО, де вже фахівці проведуть всі необхідні роботи. Складність в тому, що зараз працює величезна кількість різних автосервісів. Відповідно, варто заздалегідь вивчити, як вибрати СТО: 5 правил, які допоможуть звернутися до справжніх профі з https://autoserv.lviv.ua/.

Все в одному місці

Приїжджаючи на СТО хочеться отримати всі необхідні послуги:

  • діагностика;
  • ремонт різних вузлів;
  • хімчистку салону;
  • запчастини;
  • шиномонтаж.

Зовсім інша справа, якщо треба буде мотатися по місту в пошуках необхідних запчастин. Їхати в інше місце, щоб протестувати електрику або виконати інші роботи. Слід замислитися, чи варто обслуговуватися в такому автосервісі. Доведеться витратити багато часу і сил, щоб усунути всі неполадки.

Устаткування

Конструкція сучасних автомобілів виділяється величезною кількістю різних компонентів, присутній складна електроніка. Без сучасного обладнання виявити поломку практично неможливо. Відповідно, вибираючи СТО, обов'язково дивимося на обладнання. Обов'язково повинні бути пристосування, що дозволяють провести комп'ютерну діагностику.

Також дивимося на наявність підйомника. Без нього деякі поломки досить складно усунути. Чим краще оснащений автосервіс, тим якісніше і ефективніше буде виконаний ремонт.

Ціни

В цьому аспекті має бути все максимально прозоро. На всі основні послуги повинні діяти встановлені тарифи. Причому підсумковий рахунок на всі роботи на якісному СТО можуть прорахувати заздалегідь або відразу після діагностики.

Відразу повинна насторожувати ситуація, коли починають фігурувати приблизні ціни, краще переглянути ціни на сайті СТО. В такому випадку можна в підсумку отримати рахунок, який буде занадто завищеними. Відповідно, щоб не переплачувати, слід відразу поцікавитися діючими тарифами, порівняти їх. Також потрібно обов'язково враховувати і якість послуг, що надаються.

Сервіс та досвід

Обов'язково варто поцікавитися кваліфікацією майстрів. Наскільки вони досвідчені, чи здатні вони виконати якісний ремонт. Для цього слід познайомитися з відгуками клієнтів. Якщо на автосервісі будуть некомпетентні майстра, у відгуках даний факт буде обов'язково помічений.

Навіть звичайне технічне обслуговування займає кілька годин. Цей час потрібний десь провести. Чудовим доповненням буде наявність кімнати очікування. У такому випадку навіть багатогодинний ремонт не створити жодного дискомфорту. Витрачений час на вибір СТО, дозволить обслуговувати автомобіль в кращому місці.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus