Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   

Новости
Главная / Новости

[01-09-2020]

Як вибрати перший автомобіль новачкові в Україні



Як вибрати перший автомобіль новачкові

Ось ви здали іспит в ДАІ, отримали свої довгоочікувані права. Наступний крок - придбання автомобіля. До цього завдання варто підійти з розумом, адже є певні нюанси при виборі машини для новачка.

Завжди можна довірити підбір авто професіоналам. В цьому випадку ви можете бути впевнені, що не придбаєте крадену машину, а також що ваш автомобіль буде хорошої якості і не зламається незабаром після покупки. Проте, вибір моделі завжди залишається за вами.

Розмір автомобіля

При виборі свого найпершого авто не рекомендується розглядати великі позашляховики. Ці автомобілі складніше в управлінні, особливо якщо ви будете часто їздити по вузьких дворах. Паркуватися на невеликій машині теж буде набагато легше.

Нова або стара машина

З огляду на недосвідченість новачки часто стають учасниками ДТП. Зачепити сусідню машину на парковці, не помітити стовпчик і в'їхати в нього - все це нерідко трапляється в перші пару років водіння. Б/у автомобіль дешевше по вартості, так і в обслуговуванні (якщо ми беремо звичайні міські моделі). Набагато прикріше розбити автомобіль за мільйон гривень, ніж за умовні п'ятсот тисяч. Та й за ремонт старішого автомобіля з вас візьмуть меншу суму. Тому часто на перших порах рекомендують звертати увагу на машини з пробігом.

Функціонал автомобіля

Різне додаткове електронне обладнання не є обов'язковим, ви зможете без проблем їздити і без нього. Але те, що воно серйозно полегшить вам життя - це факт. АБС і система екстреного гальмування допоможе вам під час їзди, парктроніки і камери заднього виду сильно полегшать парковку, особливо у вузьких місцях.

Потужність двигуна

Багато хто любить "поганяти" на машині, але не варто цього робити, поки ви ще тільки вчитеся водити. Занадто потужний двигун у машини може викликати певні труднощі у водія, з ним значно складніше впоратися. Тому при покупці своєї першої машини не рекомендується розглядати моделі понад 150 кінських сил.

Рекомендовані моделі

Багато експертів в якості першого автомобіля рекомендують купувати Kia Rio або Kia Cerato. У цих машин хороший показник ціна-якість, вони досить надійні, відмінні авто для новачка. Ford Focus, Chevrolet Aveo, Skoda Octavia - також будуть хорошими варіантами. Якщо ви розглядаєте більш преміальні моделі, тоді Toyota Corolla або Toyota Camry - ваш варіант. Їх не назвеш малопотужними, але зате вони дуже надійні.

Підібрати оптимальний варіант авто для новачка - завдання цілком здійсненне. Досить врахувати деякі нюанси. Але найголовніше - машина в першу чергу повинна подобатися вам і бути справною. А перевірити справність автомобіля можна у будь-якому автосервісі Львова, наприклад  https://sto- avto.lviv.ua/.


Отзывы

Оставьте свой отзыв


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus