Главная Вопросы ГАИ
Новости Полезное
Авто-базар Закон
Новые авто Каталог предприятий
Автосалоны
Обучение ПДД Тест-драйв
RSS-новости RSS-вопросы ГАИ
   


Новости
Главная / Новости

[07-02-2024] Мир
Yggdrasil представляє 28 125 способів виграти в Defenders of Mystica
Yggdrasil відомий тим, що завжди піднімає планку, і Defenders of Mystica не є винятком. Ця 7-барабанна сенсація пропонує безпрецедентні 28125 способів виграти, причому виплати йдуть в обох напрямках

 
[07-02-2024] Мир
DraftKings подала заявку на регистрацию товарного знака для фэнтези-игры, чтобы бросить вызов PrizePicks и Underdog Fanasy
Недавняя заявка, поданная в Бюро по патентам и товарным знакам США (USPTO), указывает на то, что игровая компания может планировать запустить "DraftKings Cashpicks" в какой-то момент в будущем.

 
[07-02-2024] Мир
Акции Red Rock готовы к росту на фоне укрепления рынка местных жителей Лас-Вегаса
Стауфф выразил оптимизм в отношении акций игорного бизнеса, отметив, что Red Rock имеет впечатляющую 35%-ную долю игровых автоматов в трех отчетных сегментах Лас-Вегаса - примечательная черта в то время, когда местное население растет.

 
[06-02-2024] Мир
Фунгіцин - Чорний горіх Рослина Карпат, 60 капсул для боротьби з грибковими інфекціями
Фунгіцин - Чорний горіх Рослина Карпат, 60 капсул для боротьби з грибковими інфекціями Замовити Фунгіцин Чорний горіх в інтернет магазині Рослина Карпат при грибкових інфекціях недорого, ціна та відгуки. Знищення грибкових клітин, запобігання росту і розмноженню їх в організмі, протизапальна дія.

 
[04-02-2024] Мир
Як використовувати літієві акумулятори в автозвуці
Як використовувати літієві акумулятори в автозвуці У статті розповідається про те, як використовувати літієві акумулятори в системах автозвуку. Висвітлюються такі питання, як переваги літієвих акумуляторів, їх особливості та правила експлуатації.

 
[03-02-2024] Мир
ТОП-10 советов как купить бу авто в рассрочку
Помните, что тщательная подготовка и осмотрительность – ключевые факторы в создании безопасного и выгодного автомобильного опыта.

 
[01-02-2024] Украина
Підготовка до іспиту в ТСЦ МВС України через ПДР Тест Центр
 Підготовка до іспиту в ТСЦ МВС України через ПДР Тест Центр Завдяки прогресу в сфері освітніх технологій, підготовка до іспиту з ПДР переходить у віртуальний простір, пропонуючи ефективність та зручність. ПДР Тест Центр втілює ці принципи, надаючи доступ до актуальних тестів та ілюстрацій, які відображають офіційні вимоги державного іспиту.

 
[29-01-2024] Новинки
Інновації в технологіях ячменевого виробництва: як це впливає на умови закупівлі
Розвиток інновацій в технологіях вирощування ячменю має значний вплив на умови закупівлі цієї зернової культури. Сучасні технології та методи вирощування дозволяють покращити якість цієї продукції, підвищити врожайність та зменшити витрати на виробництво, що в свою чергу може вплинути на умови укладення угод на закупівлю ячменю.

 
[28-01-2024] Мир
CARBOOK: Революційне програмне забезпечення для СТО
 CARBOOK: Революційне програмне забезпечення для СТО CARBOOK спрощує процес запису клієнтів та проведення первинного огляду автомобілів. Це забезпечує швидке і точне виявлення потреб клієнта, що є ключовим для надання якісних послуг.

 
[28-01-2024] Мир
CARBOOK: Революційне програмне забезпечення для СТО
 CARBOOK: Революційне програмне забезпечення для СТО CARBOOK спрощує процес запису клієнтів та проведення первинного огляду автомобілів. Це забезпечує швидке і точне виявлення потреб клієнта, що є ключовим для надання якісних послуг.

 
Все новости
 
Разделы
Происшествия
Украина
Мир
Письма читателей
Всячина
Технологии
Новинки



Акции автосалонов

[16-12-2020]    
Китайский пикап Toyota Tundra поступил в продажи

ренд ZX Auto объявил о старте продаж флагманского пикапа Terralord. Дизайн автомобиля почти полностью содран с Toyota Tundra второй генерации.

...

[23-09-2015]    
Renault приглашает на кино-тест-драйв
На протяжении двух осенних уик-эндов в дилерских центрах Renault будут проходить специальные показы в формате «Дней открытых дверей» для детей и взрослых....

[22-09-2015]    
Опережая время! Hyundai уже снизил цены
Бестселлеры i20, i30 и ix35 становятся еще доступнее! До 31 октября на популярные модели Hyundai цену облегченно до 60000 грн *. Предложение действует во всех автоцентрах сети Национального автодилеров «Богдан-Авто Холдинг», лидера по продажам Hyun...

Все акции партнеров


© Все права защищены. 2008-2020
Контакты | Реклама на сайте
При использовании материалов ссылка на Автомир Мариуполя обязательна. (Для интернет-изданий — гиперссылка).
????????? - ??????????? ????. ????????? ??????? Orphus